Lucrează cu mine

Sunt româncă 100%. Deși numele ar putea să sugereze altceva, sunt născută, crescută și formată în România. Am o inimă mare pentru țara mea și pentru românii “mei”.

Mi-aduc aminte copil fiind cât de tare mă necăjea neputința celor din jur și mai ales cea a părinților mei. Mai târziu, în perioada Revoluției, auzeam cu tristețe (și confuzie la vârsta aceea) strigătele de ajutor înspre alte națiuni.

Nu știu, dar eu mă uitam în jur și vedeam cu totul altceva. Realitatea mea era diferită. Vedeam oameni puternici, deși siliți de viață să se maturizeze devreme, să învețe deprinderi îndrăznețe și să facă față conjuncturilor potrivnice în mod creativ. Vedeam oameni inimoși, dar triști. În pofida aparențelor, eu am văzut mereu resurse și bogăție nu doar în oamenii ci și în țara mea.

Nu mă înțelegeți greșit. Nu am crescut într-o familie înstărită, dimpotrivă. Am muncit din greu toată viața, dar am păstrat mereu în fața ochilor o imagine “colorată”, una care spunea: “SE POATE!” De câte ori auzeam afirmația “LA NOI NU SE POATE”, mă încăpățânam și mai tare să arăt contrariul.

Căsătorită fiind cu un american (și cu drum liber spre țara tuturor posibilităților) am decis să rămân acasă. Timp de 14 ani mi-am suflecat mânecile, încercând să ajut la schimbarea paradigmelor și a mentalității. Dorința mea a fost să-i ajut pe alții să creadă că “EI POT”.

Când ne-am simțit călăuziți să ne mutăm peste ocean, am sperat (în secret inițial) la oportunități care să mă readucă acasă. Mi-am închipuit parcursul puțin diferit. Credeam că medicina clasică va fi răspunsul, aceasta fiindu-mi pregătirea. Însă niște întâmplări personale nefericite mi-au dat întâlnire cu doTERRA. Precum e lesne de înțeles, pasiunea s-a aprins repede și definitiv.

Am găsit în doTERRA o companie cu integritate, care pune omul pe primul loc, care vinde un produs de calitate maximă și care mă putea susține în formarea unei echipe. Începuturile au fost timide dar îndrăznețe. Eram nepricepuți (niciunul nu aveam experiență în network marketing) dar pasionați, dedicați și cu o viziune pe termen lung despre ce ar putea însemna un astfel de business în România. Am visat și creat de la început dincolo de noi și nevoile noastre - cu tine în minte. Cred din inimă că bucuria autentică esta strâns legată de modul în care zidim (comunități sau proiecte), de modul în care contribuim. De aceea aș putea sumariza că rolul meu în doTERRA este  acela de a aduce împreună oameni frumoși, puternici și care CONSTRUIESC constant.

În echipa noastră iubim oamenii și ne dorim să facem o diferență în sănătatea și viața ta. Ne străduim sa răspundem nevoilor tale indiferent care sunt ele. De ce? Pentru că viata e mai frumoasă când pui zâmbete pe fețe brăzdare de confuzie și teamă, când ești aducător de vești bune și de speranță.

În echipa noastră vei investi în tine, în a te dezvolta personal. Vei investi în sănătatea ta, a familiei, respectiv prietenilor tăi și vei contribui la bunăstarea multora. Vei găsi o comunitate cu valori similare, angajată “să stea aproape”. Avem nevoie unii de alții.

Creăm continuu! Suntem realiști dar și vizionari. Avem programe de training excelente, create de unele dintre cele mai luminate minți din România: medici, arhitecți, antreprenori, consilieri în sănătate, avocați, IT-iști, etc. Contribuim împreună la a da direcție clară și viziune.

Suntem sprijiniți în proces de lideri în domeniu recunoscuți la nivel mondial (inclusiv Eric Worre, Neil Anderson, etc.). Parteneriatul cu Deb Erickson (Business Coach deasemenea recunoscut la nivel mondial) este extrem de valoros în ceea ce privește trasarea direcțiilor și a modului de lucru. 

Descoperă uleiurile esențiale

Cu siguranță ai auzit vorbindu-se în jurul tău despre uleiurile esențiale și beneficiile lor. Vreau să-ți spun cum mi-au schimbat viața mie și familiei mele.