Uleiuri esențiale

Probabil te întrebi ce sunt uleiurile esențiale? De ce vorbește toata lumea despre ele și de ce nu am știut despre ele până acum?

Între noi fie vorba, dacă nu aș fi atât de mare iubitoare de uleiuri esențiale m-ar enerva multitudinea de postări și informații din toate părțile. :)

Am avut și eu aceleași întrebări acum aproximativ trei ani când am început să mă uit înspre metode alternative pentru sănătatea mea și a familiei mele. Ce am descoperit atunci continuă să mă uimească și să mă impresioneze. În același timp se potrivește perfect cu dorința noastră de a reveni tot mai mult la origini, la simplu, la sigur.

Și în cine puteam avea cea mai mare încredere dacă nu în Creator? Plantele și roadele lor sunt darul Lui pentru noi. Îmi place să îmi imaginez că le-a presărat peste tot și ne-a lăsat pe noi să le descoperim.

Așa le percepem și noi ca și familie, ca pe un dar, un plus de ajutor natural la toate provocările de zi cu zi - sănătate, nutriție, vitalitate, curățenie, cosmetică.

Cum am ajuns la ele?

Toată viața am fost preocupată de a alege bine. Sănătatea a devenit o prioritate pentru mine mai ales după ce mama a fost diagnosticată cu cancer terminal pe când avea puțin peste 30 de ani și am văzut cât e de dificil de navigat sistemul de sănătate pentru a găsi niște răspunsuri satisfăcătoare. Deși medicii s-au resemnat cu privire la mama, eu nu am putut sa o fac. Am luptat… iar mama mea e o supraviețuitoare.

Din acest motiv dar și datorită faptului că a fi medic părea să fie vocația perfectă pentru mine, am crezut că preocupările și alegerile mele în ceea ce privește sănătatea erau suficient de informate. Dar nu știm ce nu știm, nu-i așa?

Acum trei ani de zile ne-am mutat ca și familie în Statele Unite și după o perioadă am început să experimentez probleme de sănătate foarte atipice mie (oboseală extremă, tulburări de somn, probleme de digestie, erupții cutanate, depresie și stări anxioase). Am auzit destul de des mesajul: “E normal să te simți asa când ai peste 30 de ani și 4 copii.” Medicii mi-au recomandat tratament simptomatic și după ce l-am luat câteva luni fără rezultat iar dânșii ridicau din umeri, mi s-a sugerat Prozac (fără nici un consult de specialitate). M-am revoltat tare. Nu pe cineva anume. Ci mai degrabă pe lipsa de opțiuni simple, sigure și pe înțelesul tuturor.

M-am afundat câțiva ani de zile în a studia și a citi. Fiecare moment liber pe care îl aveam, citeam... și încă de pe atunci citeam nu doar pentru mine, ci cu dorința de a da mai departe ceea ce descopeream. Așa m-am întâlnit cu uleiurile esențiale. doTERRA a câștigat repede la capitolul încredere. La puțin după aceea am hotărât să devin health coach (consilier în sănătate certificat) în primul rând pentru mine și familia mea.


Mai mult, întorcându-mă la momentul în care medicul meu de familie (prietenă fiindu-mi și din dorința de a mă ajuta) mi-a recomandat antidepresiv nejustificat, m-am decis să devin o VOCE pentru cei prea obosiți sau confuzi ca să facă ei înșiși lumină.

După câteva luni cu uleiurile esențiale și suplimentele doTERRA am redevenit eu, mi-a revenit vitalitatea și pofta de viață. Dorința de a spune tuturor a crescut și am început să visez: “Cum ar fi dacă...”
… ar fi accesibile prietenilor mei?
… aș putea să ajut câteva mămici să stea acasă cu copii fără să se simtă constrânse financiar?
… aș crea locuri de muncă?
… aș crea o comunitate vibrantă, pasionată, care să pună omul pe primul loc și care să aducă schimbare?

Așa am purces la drum… oare îți vei găsi și tu locul alături de noi?

După mai puțin de trei ani de pionierat cu doTERRA în România, au început să sosească și rezultatele. Statisticile și reacțiile erau: WOW!

Sunt întrebată mereu ce anume facem și ce strategii folosim de experimentăm acestă explozie ca și echipă?
Ei bine, și tu poți avea acces la aceste strategii și metode dacă rezonezi cu ceea ce ai citit până acum.

Avem o echipă de profesioniști care îți va deveni resursă și suport dacă îți dorești să aduci plus de valoare și schimbare în jurul tău. Ca și echipă, vedem o Românie în care oamenii își cunosc opțiunile și drepturile și își asumă deciziile medicale.

Descoperă uleiurile esențiale

Cu siguranță ai auzit vorbindu-se în jurul tău despre uleiurile esențiale și beneficiile lor. Vreau să-ți spun cum mi-au schimbat viața mie și familiei mele.