BlogPodcast ep.35 - Ce sunt obiceiurile?

We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.” - Will Durant (“Suntem ceea ce facem în mod repetat. Așadar, excelența nu este un fapt/o acțiune, ci un obicei.”)

Vestea proastă este că viața ta azi este suma obiceiurilor tale. Vestea bună este că viața ta este suma obiceiurilor tale. Cât de productiv/ă ești (sau nu), dacă ești în formă fizică (sau nu), dacă ești fericit/ă sau nefericit/ă, toate rezultă din obiceiurile tale zilnice.

Ceea ce faci zilnic, respectiv ceea ce gândești (pattern-uri), te transformă în persoana care ești, îți generează credințele și îți formează personalitatea.

Evident că toți avem obiceiuri bune și obiceiuri mai puțin bune. Dar mai bine decât să le catalogăm așa - bune sau rele - haideți mai degrabă să vorbim despre obiceiuri eficiente. Obiceiuri care vin în sprijinul împlinirii destinului nostru.

Despre Podcast

Acest podcast este casa unor conversații revelatoare despre parenting, familie, sănătate, leadership, antreprenoriat. Îmbrăcate în umor și experiențe de viață reale, episoadele acestui podcast își doresc să devină pentru tine o resursă mereu proaspătă de idei practice dar și o sursă de inspirație pentru a trăi cu scop în toate aspectele vieții.